.
deutsch
nederlands
Vental Video is uiterst gedreven in het maken van professionele video's
   
In deze wereld bent u zonder een website niet compleet, en dat weet Vental Video ook. Vental Video zorgt voor een speciaal op maat gemaakte website.
Uitgebreide menu structuren voor CDs en DVDs is voor Vental Video geen enkel probleem.
Een kopie van uw promotie film? op DVD of VHS? Bij Vental Video kunt u elk gewenst aantal kopieën bestellen.
Wij zijn tijdens kantoor uren altijd beschikbaar voor vragen of problemen.
Hoge kwaliteit foto’s? voor posters of ander drukwerk? Vental Video heeft de juiste apparatuur in huis voor elke gewenste foto.

Fotografie

Het maken van bedrijfs-en reclamefoto's is een samenwerking tussen opdrachtgever en fotograaf. Men kan veel schrijven om deze tak van fotografie te promoten, maar het beste bewijs is nog altijd het uiteindelijke resultaat. Wanneer u belangstelling heeft, kunt u zich altijd wenden tot ons bedrijf. Een vrijblijvend oriënterend gesprek geeft u verder duidelijkheid over prijs en kwaliteit.
Het maken van studiofoto's is een onderdeel van Vental Video, dat berust op jarenlange ervaring. Geduld en tijd nemen voor een opname is dan ook een vereiste. Vandaar dat wij uw opdrachten alleen op afspraak aannemen.
Naast studiofotografie bestaat natuurlijk de mogelijkheid van fotografie op locatie.
Wilt u een opname maken van uw bedrijfspand? Heeft u foto's nodig van uw producten voor bijvoorbeeld drukwerk, website of cd-rom? Vental Video maakt deze voor u.